JuraB
Logga in
ANMÄL DIG TILL VÅRT NYHETSBREV
Anmälda på vår nyhetslista får information om aktuella utbildningar JuraB genomför och nyheter gällande våra tjänster. Utskick sker endast ett par gånger per år.
Skicka
UPPDATERADE PRISER PÅ JURAB´S TJÄNSTER

Aktuella priser framgår vid beställning av tjänst. Önskas en fullständig prislista är ni välkommna att kontakta oss så skickar vi en.

UPPDATERADE SUPPORT VILLKOR

Våra supportvillkor har fått sig en liten höststädning.

NY MEDARBETARE

Vi har fått en ny medarbetare i Per Lundgren som närmast kommer från Öresundskraft där han under många år var Marknadschef. Per kommer att förstärka vår organisation som erfaren projektledare och kunna dela med sig av sin specialkompetens på området laddinfrastruktur och elbilar.

UPPDATERAD SUPPORT-TJÄNST

Inför 2015 så genomför JuraB också en del förändringar i sitt befintliga utbud av tjänster. Vi gör om Supporttjänsten och kombinerar den med ett tillval i form av Support-PLUS, vilken ersätter nuvarande tjänst Dokument. Information om detta går ut till våra Kunder under februari månad.

NY TJÄNST HÅLLER PÅ ATT RULLAS UT

JuraB introducerar också en helt ny tjänst – Kontroll. Tjänsten har efterfrågats av våra Kunder och vi har nu etablerat den för att möjliggöra en dokumenterad kvalitetssäkring av processer och instruktioner som används i den dagliga verksamheten.

Vi kontrollerar att de är förenliga med gällande lagstiftning (med tillhörande föreskrifter) och företagets ingångna avtal.

Dokumentationen sker genom ett protokoll som innehåller ”betygen” GODKÄNTBÖR JUSTERASMÅSTE ÅTGÄRDAS, på respektive kontrollerad process. Företaget har sedan möjlighet att åtgärda enligt noteringar i protokollet, eller att lämna uppdrag till JuraB att ta fram rätt åtgärd.

Box 540, 581 06 Linköping
013-12 21 78
kundservice@jurab.se
made on a